El CEEB presenta el Zona Cros

Publicat a general

El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona fa un pas endavant en el seu afany per proposar respostes actives als nens, nenes, joves i ciutadania en general relacionades amb la pràctica esportiva adaptada a les circumstàncies de la situació generada per l’estat d’alarma arran de la pandèmia del Coronavirus.

Conscients de la necessitat de tots i totes d’anar recobrant una certa normalitat i recuperar els hàbits i valors inherents a l’activitat física, han r” per readaptar ja algunes de les activitats més populars del nostre programa esportiu regular: la primera d’elles, el cros!
Us presentem el Zona Cros: diferents circuits urbans per sortir a córrer a qualsevol nivell i repartits simultàniament per tots els barris de la ciutat. Proposem, a partir del dimarts 2 de juny, sortir a córrer i completar els que estiguin més a prop de casa. En qualsevol moment. Tots aquests circuits, de recorregut curt, són respectuosos i compatibles amb la normativa derivada de l’estat d’alarma decretat per les autoritats públiques i sanitàries. Però això no és tot: Engeguem un joc, una challenge. A mesura que els i les participants acabin de fer els circuits, aniran aconseguint medalles virtuals (cada cinc circuits, una medalla) i, entre tots i totes les que les aconsegueixin, hi haurà sorteig d’inscripcions gratuïtes per la Challenge de Cros del curs vinent.
Els detalls i recorreguts es poden consultar a la web https://ceeb.cat/challenge-cros/zona-cros/
El CEEB vol recuperar l’activitat esportiva. Anem tornant, ens acompanyes??
Acte: Zona Cros
Lloc: Tots els barris de Barcelona
Dia/Hora: A partir de dimarts 2 de juny
Informació i inscripcions: https://ceeb.cat/challenge-cros/zona-cros/
Moltes gràcies,
Consell de l’Esport Escolar de Barcelona.