Trobada GimNadal

La Trobada GimNadal és una activitat que té lloc durant un matí, en la qual s’inscriuen grups d’esportistes de diferents modalitats gimnàstiques (acroesport, batuka, dansa, funky, gimnàstica aeròbica, gimnàstica artística, gimnàstica estètica, gimnàstica rítmica, hip-hop, jazz, ...), que executen una actuació davant del públic existent.
Cada grup disposa d’un temps establert i d’aquesta manera tots els participants passen per la pista, cadascun d’ells amb una música que prèviament han proporcionat a l’organització per fer-la sonar durant la seva actuació.
Es tracta d’una jornada lúdica i festiva en la qual no es confeccionen classificacions.

PARTICIPACIÓ
La Trobada GimNadal és una actuació oberta a tots els esportistes.
Malgrat que s’adreça principalment a especialitats gimnàstiques, poden inscriure’s aquelles entitats d’altres modalitats esportives que també vulguin ser solidàries.
Cada esportista col·laborarà amb una quantitat econòmica per cada actuació que realitzi durant la jornada.
Així mateix els adults assistents com a públic a l’esdeveniment abonaran un preu pel tiquet d’entrada, que posteriorment els donarà dret a la participació en un sorteig.

Els diners recollits a la Trobada GimNadal es destinaran a la Marató de TV3. La 7a edició es realitzarà el proper dissabte 13 de desembre a Tarragona (Tarragonès).

Plantilla Informació 2014 descarregar
Full inscripció 2014 clic aquí