Històric d'articles

Curs de Monitor/a de Gimnàstica Estètica, al CEEB

Publicat a Notícies dels Consells

Ja només queden les darreres places per poder inscriure’s al primer curs que aquest any imparteix el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona: Curs de Monitor/a de Gimnàstica Estètica.
Se celebrarà els dies 26 i 27 d’octubre a les instal·lacions esportives del CEM La Mar Bella, i estarà impartit per Tatiana Miyoshnychenko, jutge internacional,vice-presidenta de l’AEGEG i Directora Executiva de la IFAGG.
El curs costa només 45 €, ja que des de l’organització del CEEB s’ha decidit fer una aposta decidida per a la promoció d’aquesta modalitat gimnàstica; l’any passat, el CEEB va acollir la celebració d’una de les jornades de la Copa del Món,amb un gran èxit de participació i públic.
Els horaris del curs seran: dissabte, dia 26, des de les 9.30 h. i fins a 19 h. (amb diferents descans durant la jornada, i diumenge, 27 d’octubre, des de les 10 h. i fins a les 14 h.
Us volem animar a participar!! és una oportunitat única per a formar part d’una modalitat esportiva amb una extraordinària projecció.
Queden ja poques places, ja que la participació té acotat l’aforament. Per a inscriure’s anar a la web del Consell (www.elconsell.cat) i descarregar-se el full pertinent.