Històric d'articles

Jornada de formació de golf als professors

Publicat a Notícies dels Consells

El passat dissabte, 26 d’octubre, el Consell Esportiu del Tarragonès organitzà al Club de Golf Costa Dorada, la Trobada Pedagògica “Golf a les escoles”, organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics del Tarragonès i Consell Esportiu del Tarragonès amb el suport tècnic de la Federació Catalana de Golf i la col·laboració del club amfitrió.
33 professionals de l’Educació Física va poder gaudir d’una jornada força profitosa i engrescadora amb l’exposició i aplicabilitat del programa de la federació “Golf a les escoles” i de les sessions teòrico-pràctiques amb el material específicament destinat a aquest programa i també amb el convencional.

A l’acte de presentació de la trobada varen assistir la Sra. Gemma Solé i Boronat, Representant Territorial de la Secretaria General de l’Esport; el Sr. Carles Jardí i Pinyol, Inspector dels Serveis Territorials del D. d’Ensenyament; el Sr. José Miguel Ramos Elezcano, Delegat Provincial Tarragona de la Federació Catalana de Golf i el Sr. Raül Font-Quer i Plana President del Consell Esportiu del Tarragonès.

Aquesta és la primera de les quatre trobades pedagògiques programades pel Consell Esportiu del Tarragonès, dins del Pla de Formació de Zona del Departament d’Ensenyament, per aquest curs 2013/14.