Històric d'articles

2a Edició de la Rialp Matxixics

Publicat a Notícies dels Consells

Amb  la benvinguda i parlaments encoratjadors dels runers pallaresos cap als nens/es participants a la cursa, el passat diumenge es realitzàla segona edició de la MatxiXics.

Uns 300 nens/es es van citar a la que va ser aquesta segona edició de la primera cursa de muntanya, La Rialp MatxiXics. Participants de diferents centres escolars del Pallars Sobirà, Pallars Jussà, El Segrià, l’Anoia i el Maresme van gaudir d’un magnífic dia de muntanya, de companyonia entre ells i amb tot lo que comporta una cursa d’aquestes característiques.

En acabar la cursa tots els participants van tenir un detall de participació i optaren a un sorteig de regals.

Membres del Consell Esportiu del Pallars Sobirà, escoles i AMPES de la comarca, l’equip de la Rialp Matxicots, entitats públiques, serveis d’emergència i rescat de l’Alt Pirineu, entitats privades i un gran nombre de voluntaris  que, de forma desinteressada, han fet possible aquest projecte on els nens/es han estat els protagonistes principals.
Un dia magnífic, tant per a esportistes com per a acompanyants (pares, mares, professors, ...)  i com no una gran satisfacció pels organitzadors.