Històric d'articles

1r Torneig de Voleibol Femení Escolar - COPA CERDANYA Alp-Ger

Publicat a Notícies dels Consells

 

El Consell Esportiu de la Cerdanya organitza per primer cop el Torneig de Voleibol Femení Escolar COPA CERDANYA Alp-Ger.

El principal motiu d’aquesta iniciativa és gaudir i fer gaudir del Voleibol femení com una gran experiència cultural, formativa i esportiva.

Tot això ho volem fer amb companyes de diferents llocs de Catalunya, que gràcies al Voleibol faran possible aquesta trobada en un lloc privilegiat de Catalunya com és La Cerdanya, i més concret entre les poblacions d’Alp i Ger.

Està adreçat a nenes i noies de clubs, associacions esportives i escoles, que participen en les lligues escolars catalanes.

Podran participar en aquest torneig de convivència, competició i formació tot gaudint d’unes magnífiques instal·lacions a les nostres poblacions d’Alp i Ger, a més d’allotjaments hotelers a les mateixes poblacions, i a la Molina i Masella. Tindran espais lúdics, piscina....

L’organització ofereix als equips el servei de bus amb desplaçaments d’ús exclusiu per les jugadores, entre els diferents pavellons i l’ Hotel assignat. També hi ha un servei d’atenció turístic i allotjament per a familiars.

El 1r torneig de Voleibol Femení Escolar COPA CERDANYA Alp-Ger, es durà a terme entre els dies 21,22 i 23 de juny de 2015.

Els partits començaran el diumenge al matí, continuaran el dilluns i durant el dimarts al matí es faran les finals i el lliurament de trofeus medalles i records per a tots els participants.

El torneig té prevista la cloenda el dimarts a les 12.30h amb la presència de les autoritats,tots els participants i públic en general. Veure dossier