Històric d'articles

"2a Batecs Solidaris" 6 i 7 juny a Manresa

Publicat a Notícies dels Consells

El cap de setmana el del 6 i 7 de juny el Consell Esportiu del Bages col·labora als "2ns Batecs Solidaris 2015", una iniciativa de caire solidari en benefici d’AMPANS i de la Fundació Rosa Oriol i consta d’un cap de setmana d’activitats per a grans i menuts centralitzada en el Parc de l’Agulla de Manresa i els seus voltants. 

El Consell Esportiu del Bages s'encarrega de les curses infantils que tindran lloc el diumenge a partir de les 11:00 hores.

Les activitats programades són:

  • Torneig de Pàdel (adult i infantil)
  • Sessió de Zumba
  • Cursa d’adults de 5 o 10 km (6ª Edició de la Cursa del Mosquit)
  • Curses infantils dins del Parc de l’Agulla
  • Activitats per a nens/es (Gymkanes, jocs, tallers,...)

Al següent enllaç podreu trobar més informació: http://www.batecssolidaris.cat/

Pel que fa a la cursa infantil, podeu fer la inscripció al Consell Esportiu del Bages (és gratuïta), i en quant a les curses d’adults el Consell Esportiu us ofereixen tramitar la inscripció (i estalviar-vos els mals de cap de la inscripció on-line,...) i fins i tot la possibilitat de fer un parell de dies de prova per la cursa sortint des del propi Consell Comarcal (o des del punt que acordem) amb un monitor/a nostre per que pugueu provar la vostra resistència i que us puguin donar alguna pauta a seguir per completar la distància triada (5 o 10 km) de la millor manera possible. Val a dir que la distància de 5 km està plantejada de tal manera que es podria completar caminant sense cap mena de problema.

El preu de la inscripció és de 12,00€ amb el lloguer de xip inclòs (10,00€ si ja en disposeu) i inclou els avituallaments i el welcome pack de la cursa on podreu trobar una samarreta similar a la que algunes persones ja ens heu demanat del Consell Esportiu.

Per cada inscripció l’Obra Social de la Caixa abona una altra sencera, per tant també és un bon incentiu apuntar-se i poder doblar la nostra inscripció.