Històric d'articles

Finalitza la lliga de centres ocupacionals al Tarragonès

Publicat a Notícies dels Consells

 
 

El Consell Esportiu  del Tarragonès clou la primera competició destinada als usuaris de centres ocupacionals amb la tercera jornada de la 1a Lliga Inter-centres de Bitlles Catalanes, que s’ha celebrat aquest dimecres a l’Institut Vila-seca amb una gran resposta dels participants i d’implicació dels alumnes del centre escolar, que han col·laborat al seu control tècnic, assolint així tots els objectius plantejats inicialment, integració, sensibilització i treball en equip, a més que ha estat un model on s’ha reflectit que la competició, ben tractada i participativa, és una eina més de superació i de diversió.

En aquesta primera edició, a més, s’ha donat la paradoxa que dos equips han empatat a la primera posició desprès de les tres jornades (Torredembarra, la Canonja i Vila-seca), Activa Calafell (Fundació Sta. Teresa) i Onada Tarragona. Posteriorment, s’han classificat tercer i quart, respectivament, Onada Torredembarra i Estela Tarragona.

Aquesta òptima resposta, encoratja a la Fundació Onada i al Consell Esportiu del Tarragonès a donar continuïtat a aquest model de lligues per equips, ja sigui continuant amb la modalitat de bitlles tradicionals catalanes, com també amb la possibilitat d’ampliar-ho amb altres disciplines esportives, com ara la petanca, el tir amb arc o el golf.