Històric d'articles

Tarragona 2017 i els Consells Esportius signen un conveni de col·laboració

Publicat a Notícies dels Consells

 
 

El Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 i els Consells Esportius del Tarragonès, Baix Camp, Baix Penedès i Alt Camp han signat un conveni de col·laboració per sumar esforços i treballar conjuntament per la difusió de l’esport local i la formació, i promoure la pràctica esportiva entre tots els nens i nenes del territori.

L’acord entre Tarragona 2017 i el Consell Esportiu del Tarragonès inclou diversos punts de col·laboració per millorar la promoció dels diferents projectes de l’àmbit esportiu que les dues entitats treballaran de forma conjunta. Per una banda, Tarragona 2017 promourà les activitats que s’organitzin des dels Consells Esportius, que podran comptar a més amb el suport de l’equip de voluntaris dels Jocs. D’altra banda, els voluntaris 2017 podran rebre formació impulsada pels propis Consells Esportius.

El president del Comitè Organitzador dels Jocs, Josep Fèlix Ballesteros, ha manifestat la importància del conveni signat amb les diferents Consells i ha destacat “la col·laboració territorial de l’acord, una visió territorial que sens dubte ha estat sempre un dels trets identitaris del projecte dels Jocs Mediterranis”.