Històric d'articles

Cros Intercomarcal de La Pobla de Segur

Publicat a Notícies dels Consells

El passat dissabte es va celebrar el Cros Intercomarcal de La Pobla de Segur al Pavelló Municipal d'Esports de la localitat. La cursa, organitzada pel Consell Esportiu del Pallars Jussà i el Patronat Municipal d’Esports de la Pobla de Segur, va generar una gran expectació i va tenir una bona assistència de públic. Hi van participar més de 300 joves atletes del Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, l'Alta Ribagorça, i Val d'Aran.

Aquest cross és el primer dels quatre que se celebren a la comarca i que formen part del circuit d'activitats dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. A banda de la prova celebrada a La Pobla de Segur, Tremp, Isona i Talarn, són les altres poblacions que formen part d'un circuit comarcal molt arrelat al territori. La propera competició tindrà lloc a Les (Val d'Aran) el proper dissabte.

La matinal va cloure amb l'entrega de medalles als nens i nenes en un ambient esportiu i familiar. Podeu consultar els resultats a la pàgina web del Consell Esportiu del Pallars Jussà.