Històric d'articles

Impuls a la comarca del Berguedà al futbol escolar

Publicat a Notícies dels Consells

Escoles i clubs de la comarca del Berguedà juntament amb el Consell Esportiu donen un impuls al futbol escolar.

Aquest curs la lliga de Futbol-7 escolar del Berguedà es juga entre setmana i també els dissabtes, ja que es busca la màxima participació d’equips de futbol. El fet de jugar-se entre setmana permet la participació dels clubs de la comarca que poden inscriure els seus equips tant a la lliga escolar com la lliga federada.

Una altra novetat és la implementació del tutor de joc, no hi ha àrbitres i són els mateixos jugadors els que han de portar la iniciativa per complir les normes de joc amb el suport dels entrenadors, potenciant l’autonomia i el joc net entre els equips; també la del tutor de camp, que ajudarà a posar en practica el programa de valors del Consell Esportiu F7= 2x1.
Aquest any es disputa lliga de pre-benjamí i benjamí havent-hi 17 equips en total.

Els equips participants són: Atlètic Gironella, CE Berga, UE Avià, Escola Xarxa, Escola Vedruna, Escola Sta. Mª d’Avià, Escola Sta. Eulàlia, Escola Anunciata de Gironella i St. Llorenç de Morunys.

L’objectiu principal és fomentar l’esport escolar al Berguedà, un esport que ha de ser accessible a tothom, ric en experiències i valors.