Històric d'articles

El Consell Esportiu L'Hospitalet crea el premi Juan Antonio Bastante

Publicat a Notícies dels Consells

La primera decisió de la nova Comissió Directiva del Consell Esportiu L’Hospitalet, que es va consituir ahir, va ser instaurar un premi amb el nom del recentment traspassat Juan Antonio Bastante, membre del Comitè Assessor del Consell des de la seva creació al 2004. Juanan, com era conegut per tothom al món de l’esport hospitalenc, "va ser un gran exemple dels valors propis dels Jocs Escolars com la dedicació, noblesa, companyonia, estima a la ciutat i als nens i joves".


Aquest primer premi, que consistirà en un taló de 300 euros en material esportiu i un record, es lliurarà el 3 de juny a la Cloenda Jove amb un doble objectiu: retre homenatge a la figura de Juanan i fer un reconeixement anual a una trajectòria de servei a l’esport escolar de l’Hospitalet.

Aquest guardó individual serà la màxima distinció del Consell Esportiu L'Hospitalet i tindrà permanència indefinida. "Servirà d’estímul per promoure el compromís, la responsabilitat, la solidaritat i la no discriminació entre la gran família de l’esport base, i recull el testimoni dels premis 'joc net' lliurats pel Consell de 2010 a 2015". Més informació a www.cehospitalet.org .