Històric d'articles

FT Bàdminton i trobada Judo al Vallès Oriental

Publicat a Notícies dels Consells

 

Prop de 120 participants de categories benjamí fins a juvenil s’aplegaren a La Garriga per jugar la Final Territorial de Bàdminton  Individual l'ATCE Barcelona en sistema lliga al llarg del matí. La jornada ha estat organitzada per el Consell Esportiu del Vallès Oriental i amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Garriga , Institut manel Blancafort i el Club Esportiu i Social Institut Blancafort.

Un cop acaba la competició es van lliurar els guardons tan als jugadors/es guanyadors, així com els reconeixaments als valors

El passat diumenge 22 de maig, va tenir lloc al municipi de Bigues i Riells la 1ª Trobada de Judo del Vallès Oriental, organitzada per el Consell Esportiu, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bigues i Riells i el Club Judo Bigues i Riells
Prop de 150 participants de Judo en categories prebenjami fins a cadet van fer diferents combats al llarg de la jornada amb combinació d’activitats lúdiques cooperatives.
Amb aquesta activitat, és la intenció d’aquest Consell la promoció i difusió de l’esport del Judo en edat escolar a la comarca del Vallès Oriental.