Històric d'articles

FESTA D'HIVERN XXII de les JORNADES ESPORTIVES PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT

Publicat a Notícies dels Consells

 

Aquest dimecres, 13 de desembre, ha tingut lloc al Pavelló del Morell la FESTA D’HIVERN, que ha tancat el primer torn de les XXII JORNADES ESPORTIVES PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT, convocades conjuntament per la Fundació Onada i el Consell Esportiu del Tarragonès. Aquesta festa esportiva ha estat possible pel suport de l’ajuntament del Morell, la participació activa d’un total de 40 d’alumnes de 1r de Batxillerat l’Institut Morell i també de voluntaris dels JJM Tarragona 2018 que han dinamitzat totes les activitats amb una gran implicació, tot potenciant el caire integrador del programa. 62 persones de diferents tallers i centres ocupacionals i tota la resta d’agents implicats han pogut gaudir d’una trobada lúdica i esportiva molt divertida, amb la pràctica de diferents jocs de punteria, de coordinació i d’habilitats, finalitzant-ho amb un esbojarrant ball conjunt, la foto de família i el lliurament d’obsequis facilitats per diferents institucions, a càrrec del regidor d’esports de l’ajuntament, Alberto Ortega i la vocal portaveu del Consell Esportiu del Tarragonès, Cuqui Sánchez.

Els centres que han participat han estat: Aprodisca La Selva del Camp, Taller Baix Camp de Reus, Ginesta de Valls, Ventall del Vendrell, Estela Tarragona, Onada Tarragona i Onada Torredembarra (7 centres pertanyents a 5 comarques del Camp de Tarragona).

El programa es reprendrà el 7 de març amb l’activitat de tennis taula a l’Institut Collblanc de la Canonja. Durant el primer trimestre de l’any es desenvoluparà la 12a edició de les Jornades d’Expressió Artística, un programa específic que es complementa amb aquest.