Històric d'articles

MÉS DE MIL ESPORTISTES HAN FORMAT PART DE LA COPA CEEB 2018

Publicat a Notícies dels Consells

 

 

Al voltant d'un miler de participants van formar part del cap de setmana de la Copa CEEB 2018. En aquesta sisena edició, centenars de nens, nenes i joves de les categories aleví, cadet, infantil i juvenil van disputar les semifinals i finals de la competició amb un nou format concentrat en un espai com és el CEM La Mar Bella i en un mateix cap de setmana: 13 i 14 de gener.

Aquesta va ser una de les grans novetats d'una competició que va comptar amb l'acompanyament d'un ampli volum de pares, mares i familiars. Celebrada dins el pavelló del complex, la Copa CEEB 2018 es va dividir, matí i tarda, en partits de bàsquet, voleibol i futbol 5 on es va demostrar l’alt nivell dels esportistes.
Coincidint amb la Copa CEEB 2018, es va celebrar l’últim cap de setmana de la campanya “Jo Soc CEEB”, que ha recollit firmes durant l’any 2017 de totes aquelles persones que formen part d'El Consell i que apareixeran en un gran mural que quedarà per sempre a La Mar Bella, recordant els 40 anys del CEEB.
La Copa CEEB 2018 va ser l’escenari on es van presentar i estrenar les noves pilotes Wala oficials del CEEB, que s’utilitzaran a partir de la segona fase de la lliga regular que s’inicia divendres 19 de gener.