Històric d'articles

Arrenca la 2a jornada de la XXXIIIena edició dels Campionats de Catalunya Universitaris!

Publicat a Notícies dels Consells

 

 
 
 

Des del passat 14 de Novembre, Cornellà de Llobregat acull la trenta-tresena edició dels Campionats de Catalunya Universitaris. Diferents instal·lacions del municipi son la seu d’una competició que aplega més de 100 equips de les dotze universitats catalanes en les modalitats esportives tant masculines com femenines de futbol sala, rugbi, voleibol, bàsquet i handbol, així com futbol 7 femení i futbol 11 masculí.

La primera jornada es va portar a terme fins el passat 30 de novembre. La segona jornada se celebrarà del 30 de gener al 15 de febrer, mentre que les semifinals es disputaran del 20 al 28 de febrer. Les finals es faran els dies 6, 7 i 8 de març.
L’acord entre l’Ajuntament de Cornellà i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), com a coordinadora de l’Esport català Universitari, amb la col·laboració de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya ha fet possible que el municipi del Baix Llobregat sigui anomenat Vila Esportiva Universitària 2018.
El Consell Esportiu del Baix Llobregat aprofitant la gran oportunitat d’acollir aquesta edició a un municipi de la seva comarca, el programa Juga Verd Play hi serà present a totes les competicions.