Final Territorial Cros ATCE Tarragona-TE

Publicat a Notícies

 
 

Més de tres-cents escolars van disputar diumenge 13 de març al Perelló (Baix Ebre) la Final Territorial de Cros Camp de Tarragona-Terres de l’Ebre dels Jocs Esportius Escolars organitzat pel Consell Esportiu del Baix Ebre, l’Agrupació Territorial de la Unió de Consells Esportius de Catalunya i l’Ajuntament del Perelló.

En un circuit habilitat per l’ocasió al voltant de les instal.lacions esportives municipals, es van desenvolupar les diferents curses d’acord a les distàncies establertes a les diferents categories. En aquesta jornada de cros es van inscriure esportistes de 44 entitats, clubs i centres educatius superant notablement la xifra de l’any anterior,  tornant a convertir aquesta competició en un dels referents de l’esport escolar en aquestes comarques. La bona climatologia unida a les característiques d’un circuit adient per les edats dels participants, va donar com a resultat una molt bona acollida per part d’esportistes i públic.

El lliurament de premis va ser presidit per Ferran Cid, alcalde del Perelló, Cinta Espuny, representant territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre i Enric Adell, president del Consell Esportiu del Baix Ebre.