Com seran i com s'organitzaran els World Sports Games de Tortosa-Terres de l'Ebre 2019

Publicat a Notícies

La Secretaria General de l’Esport, els Consells Esportius de Catalunya i l’Ajuntament de Tortosa convoquen a una roda de premsa en la que es tractarà sobre la recent designació de la ciutat per a organitzar els World Sports Games de 2019. A la trobada amb els mitjans de comunicació hi participaran el secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras, el president dels Consells Esportius de Catalunya, Jaume Domingo, i l’alcalde de Tortosa Ferran Bel.

La International Workers and Amateurs in Sports Confederation (CSIT) anunciava el passat 3 de març que la candidatura de Tortosa-Terres de l’Ebre, promoguda pels Consells Esportius, ha estat escollida per tal d’organitzar els World Sports Games de 2019. La proposta catalana s’ha imposat a les de països com Mèxic, Finlàndia i Israel.

Els World Sports Games tenen lloc cada dos anys i poden arribar a atreure fins a 10.000 esportistes sense límit d’edat. El proper mes de juny els jocs se celebraran a Riga, capital de Letònia i, amb anterioritat, han estat seu d'aquests jocs les ciutats de Lignano (Itàlia), Varna (Bulgària), Tallinn (Estònia) i Rimini (Itàlia).

Recordatori
Què: Compareixença per l’atorgament a la candidatura de Tortosa-Terres de l’Ebre dels World Sports Games 2019
On i quan: A l’Ajuntament de Tortosa el dilluns 13 de març a les 9.45 h
Qui: Hi compareixeran el secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras, el president dels Consells Esportius de Catalunya, Jaume Domingo, i l’alcalde de Tortosa Ferran Bel