“Jo sempre hi guanyo” es presenta a Lleida

Publicat a Notícies

 

L’acte tenia lloc en el marc de la celebració de la Festa dels Valors dels Consells Esportius promoguda per la Diputació de Lleida

El president dels Consells Esportius de Catalunya, Jaume Domingo, presentava a Lleida aquest passat divendres, 5 de maig, la campanya “Jo sempre hi guanyo”. La presentació tenia lloc en el marc de la Festa dels Valors dels Consells Esportius organitzada per la Diputació de Lleida. Durant la seva intervenció Domingo va explicar l’aplicació del nou model esportiu als Jocs Esportius Escolars i en com aquest prioritza l’adquisició de valors i la inclusió per sobre dels aspectes competitius. Els diferents consells poden escollir entre un sistema integrat, en el que es disposa d’una única classificació, o un sistema paral•lel en el que existeix una classificació amb les puntuacions i una altra en la que es té en compta l’aplicació dels valors esportius.

Per tal de donar a conèixer aquest model esportiu i el que significa, els Consells Esportius de Catalunya posaven en marxa recentment la campanya “Jo sempre hi guanyo” dedicada a destacar com l’adquisició dels valors suposa un benefici per als infants i joves per sobre, fins i tot, dels resultats esportius que aconsegueixin. La proposta va dirigida tant as esportistes com als tècnics i a les famílies.

En finalitzar la presentació Jaume Domingo assegurava que “la idea última és ben senzilla: garantir que tothom al nostre país pugui practicar esport. Per aconseguir-ho hem d’oferir un model que faci bones persones i bons ciutadans, que sigui saludable i, al cap i a la fi, que sigui integrador. Crec que el model que ara per ara oferim des dels Consells Esportius està molt a prop d’aquests objectius i volem que el conjunt de la societat en sigui conscient”.

A la Festa dels Valors dels Consells Esportius de Lleida també hi participaven el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, el representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura, i del president de l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de Lleida (ATCE), Joan Ubach. Durant l’acte també es lliuraven els guardons als 57 guanyadors i finalistes de les diferents categories del Circuit Escolar de Cros.